Donationer

STØTTE TIL MEDARBEJDERE

TAK FRA SARA BOND TIL MEDARBEJDERFONDEN

sara_bond_sh_small

”Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for det generøse legat, som jeg modtog i forbindelse med min cancer-diagnose.

Efter et år med intensiv behandling, som jeg har reageret positivt på, er jeg nu klar til at planlægge min tilbagevenden til arbejdet, og jeg ser frem til at lægge min energi i at leve livet!

For nogle af de penge, som jeg modtog, har jeg lavet en hyggelig plads i min have, hvor jeg kan sidde og nyde solen. Jeg vedlægger et foto. Det har været virkelig terapeutisk at sidde udenfor i den friske luft i sommermånederne og nyde min have, og det har hjulpet mig med at glemme bekymringerne og nyde øjeblikket. Efter operationen måtte jeg ikke belaste min overkrop, så jeg har også brugt legatet på en gartner til at komme hver 14. dag og slå græsset og holde haven pæn. Det har virkelig holdt mit humør oppe!

Mange tak for jeres generøsitet. Det gør en rigtig stor forskel for menneskers liv og jeg føler mig utrolig heldig ved at arbejde i denne virksomhedsgruppe”.

Læs andre cases om:

uforudsete ulykkelige hændelser
medarbejderes børns uddannelse
seniorklubber for pensionerede medarbejdere

STØTTE TIL LOKALE PROJEKTER

MOBILITET TIL BØRN OG UNGE I POLEN

psoni_kolo_img_5126-1_sh_smallPSONI Kolo driver tre rehabiliteringscentre for mennesker med intellektuelle og mentale handicaps. Ét af disse centre er for børn og unge, som modtager undervisning og terapi. Organisationen har et projekt, hvor målet er at lære børnene at cykle eller få gode sociale oplevelser med hjælp fra en cykel.

Medarbejderfonden har derfor støttet indkøb af en rickshaw, hvor også børn, der f.eks. er afhængig af kørestol og ikke kan gå eller cykle selv, alligevel kan komme ud og deltage i leg og picnic i den lokale park. Det giver en følelse af frihed at komme omkring og kunne opleve de samme ting som børn uden handicaps.

 

 

 

Læs andre cases om:

projekter inden for sport og kultur
sociale projekter og andre projekter