Donationer

STØTTE TIL MEDARBEJDERE

MONIKA MAJEWSKAS MAND HAR ARBEJDET SOM PROFESSIONEL SKOVHUGGER I 25 ÅR

2019-03_ulykke_majewska_8Efter en ødelæggende storm sidste sommer, som efterlod skovene i Gniezno-området i Polen som et mikadospil, var han og en ny kollega ude for at rydde vejene. Kollegaen kom i problemer med en stor træstamme, så Leszek besluttede at hjælpe ham. Desværre er naturen ikke altid forudsigelig, så spændingen i træet skabte en dominoeffekt, og en anden stamme faldt ned over hans underben og gjorde stor skade på knogler og muskler.

Der er gået et halvt år med operationer og genoptræning, men Leszeks ben er desværre stadig ikke helet. Og prognosen er, at der nok går yderligere et halvt år, før han er rigtigt på benene igen. Trods den svære tid er familien positiv og ser med friske øjne på hver ny dag.
Den økonomiske håndsrækning fra Medarbejderfonden er gået til konsultation hos privatlæge, medicin og et apparat, der fremmer heling af knoglerne.

Læs andre cases om:

uforudsete ulykkelige hændelser
medarbejderes børns uddannelse
seniorklubber for pensionerede medarbejdere

STØTTE TIL LOKALE PROJEKTER

SIKKER SPORT

2019-03_alfta_innebandy_20180916_102507Hos sportsklubben Alfta IBK har de ca. 120 aktive medlemmer, som spiller innebandy (kaldes Floorball i Danmark). Innebandy er en boldsport i hockeyfamilien, og sporten er meget stor i Sverige. Klubben har i de seneste år oplevet medlemstilgang, og da man udlåner sikkerhedsudstyr og stave mv. til de yngste spillere, så har de haft behov for mere sportsudstyr.

En hel del medarbejdere hos Svenska Fönster er enten aktive spillere eller kommer i hallen for at se kampene, så derfor var det naturligt for klubben at søge Medarbejderfonden om økonomisk støtte. Pengene er bl.a. brugt til overtræksveste, målmandsudstyr og sikkerhedsbriller, og Svenska Fönster har sørget for logo på udstyret.

 

Læs andre cases om:

projekter inden for sport og kultur
sociale projekter og andre projekter