Seneste nyt

Bevillinger, september 2020

Det glæder os at meddele, at på fondens møde den 17. september 2020 bevilgede bestyrelsen i alt 2,4 mio. kr. fordelt som følger:

  • Medarbejderformål:  98 bevillinger
  • Lokale projekter:  32 bevillinger

De lokale indstillingsudvalg har modtaget besked og sørger for overrækkelse til donationsmodtagerne.

Vi takker ansøgere og indstillingsudvalg.

‘Like’ og følg os på Facebook!

Board of the Employee Foundation as at April 2019

Bevillinger, juni 2020

Det glæder os at meddele, at Medarbejderfondens bestyrelsesmøde den 10. juni 2020 bevilgede

i alt godt 1,6 mio. kr. som følger:

  • Medarbejderformål: 59 bevillinger
  • Almennyttige formål: 31 bevillinger

De lokale indstillingsudvalg har modtaget besked og sørger for overrækkelse til donationsmodtagerne.

Tak til ansøgere og indstillingsudvalg.

‘Like’ og følg os på Facebook!

Yderligere støtte til Corona-pulje

Det glæder os at meddele, at Medarbejderfondens støttemuligheder til coronavirus-relaterede ansøgninger er blevet forøget med endnu en bevilling fra VKR Holding. Puljen udgør nu 6 mio. kr. (før skat) til støtte for alle medarbejdere uanset anciennitet, som oplever vanskelige situationer, der er relateret til coronavirus, og som går ud over arbejdsgivers ansvar.

Medarbejderfonden har således en enestående mulighed for at bringe et lyspunkt i en særdeles vanskelig situation ulig alt, hvad vi tidligere har prøvet.

Vær opmærksom på, at alle medarbejdere og deres nærmeste familiemedlemmer, som bliver testet positiv for COVID-19 kan få en bevilling fra Medarbejderfonden. Selv med kun milde symptomer og uden hospitalsindlæggelse er vi klar over, at en diagnose med den frygtede sygdom vil give anledning til bekymring og praktiske forholdsregler, og dette anerkender fonden ved en mindre bevilling som en opmuntring i en svær tid.

Tøv ikke med at henvende dig til dit lokale indstillingsudvalg eller Medarbejderfondens sekretariat (employee@vkr-holding.com), hvis du har spørgsmål. Ansøgninger skal laves elektronisk på https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger

GENERØS GAVE STYRKER STØTTEN TIL OFRE FOR COVID-19

I lyset af den alvorlige udvikling af corona-smitten  besluttede Medarbejderfond for VKR Gruppen i sidste uge at prioritere støtte til medarbejdere, som påvirkes af situationen. 1 mio. kr. blev derfor allokeret til formålet.

Vi er meget stolte over at fortælle, at familien Kann Rasmussen-aktionærerne og VKR Holding meget generøst har besluttet at øge Medarbejderfondens støttemuligheder med yderligere 4 mio. kr.

Derfor er der nu en særlig pulje på 5 mio. kr. (før skat) til støtte for alle medarbejdere uanset anciennitet, som oplever vanskelige situationer, der er relateret til coronavirus, og som går ud over arbejdsgivers ansvar.

Medarbejderfonden tilstræber særlig hurtig behandling af forespørgsler og ansøgninger relateret til coronavirus. Kontakt employee@vkr-holding.com eller dit lokale indstillingsudvalg. Ansøg her.

INFORMATIONSFOLDER

INFO
Download-pink

NYHEDSBREV

September 2020

Årsrapport download

           aarsrapp-2018-dk           pp_aarsrapp-2017-dk                       

Vi kan give en håndsrækning,
hvis livet bliver lidt svært