Sådan-søger-du_2

Kriterier

Som medarbejder i et af VKR Gruppens selskaber verden over kan du søge støtte til dig selv og din nærmeste familie. Du skal have været ansat i gruppen i mindst et år, men der kan gives dispensation fra dette krav ved særligt behov. Vi definerer en medarbejders nærmeste familie som vedkommendes ægtefælle/partner samt børn under 30 år.

Du kan også søge støtte til formål i dit selskabs lokalområde, uanset om du har været ansat i et år. Lokalområde definerer vi som maksimalt 25 km fra et selskab i VKR Gruppen.

Vi støtter medarbejdere i VKR Gruppen

NÅR LIVET ER SVÆRT

Hvis dødsfald, uheld eller sygdom med alvorlige konsekvenser har ramt medarbejdere eller deres nærmeste, kan Medarbejderfonden støtte. Støtten kan bruges til behandling eller afhjælpning, men støtten kan også gives til at muntre op i en ellers svær tid.

FRIVILLIGT ARBEJDE – nyt formål

Medarbejderfonden sender medarbejdere, som ønsker at deltage i frivilligt arbejde, til et fælles byggeprojekt. Projektet gennemføres i samarbejde med non-profit-organisationen Habitat for Humanity. Læs mere her – information kun på engelsk. 

UDDANNELSE

Medarbejderfonden yder støtte til at hjælpe medarbejderes børn med at færdiggøre deres afsluttende uddannelse. Det er et krav, at den unge er under 30 år og har gennemført mindst halvdelen af sin uddannelse, og der gives støtte til både akademiske uddannelser og erhvervsuddannelser samt til studierejser, særlige værktøjer eller materialer, som en uddannelse kræver.

SENIORLIV

Der kan også gives støtte til initiativer til gavn for nuværende eller tidligere medarbejdere. Det kan eksempelvis være klubber eller foreninger for seniormedarbejdere, efterlønnere og pensionerede medarbejdere.

Ansøg online

Opret dig som bruger

Kontakt dit lokale indstillingsudvalg, hvis du har spørgsmål

HJÆLP TIL ANSØGNING

Vejledning:
Dansk – Engelsk – Tysk

Samtykkeerklæring:
Dansk – EngelskFranskPolsk  – Slovakisk TjekkiskTysk – Ungarsk

VKR-grafikpil-greenSe eksempler på vores donationer

VKR Gruppen går op i at bidrage til de samfund, gruppens selskaber arbejder i.
Derfor støtter vi projekter i selskabernes lokalområder.

Det vil sige, at almennyttige klubber, foreninger og mange andre organisationer, der ligger inden for en afstand af 25 km fra et selskab i VKR Gruppen, kan søge støtte hos Medarbejderfonden.

Vi prioriterer at bidrage til projekter med varig effekt og værdi, og det er et plus, hvis projektet har en tilknytning til medarbejdere i virksomhedsgruppen. Der er ingen krav om at have arbejdet i VKR Gruppen i en vis periode for at søge.

 

onlineansoegning_dansk

Medarbejderfondens sekretariat
MEDARBEJDERFONDENS SEKRETARIAT
Mennesker er forskellige, og derfor behandler vi hver ansøgning med respekt for den enkeltes situation og privatliv. Vi er klar til at hjælpe dig.

VKR-grafikpil-greenKONTAKT OS